Мешканці містечка Вишневе живим щитом боронять парк від забудовників

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

У Вишневому розгорнулась справжня бійня за дерева. Місцевий парк йде під знесення заради чергової порції багатоповерхівок. Група людей живим щитом взялася боронити парк.

Довжелезний затор утворився на одному із в’їздів у місто Вишневе. Не через аварію, справа у тому, що місцеві мешканці блокують дорогу у обидва напрямки, бо замість єдиного парку у місті, хочуть побудувати черговий житловий комплекс.

Парк, який люди висадили власним коштом, зрівняли із землею кілька тракторів. 500 саджанців люди висадили два місяці тому. Сцену тотального винищення парку тітушки оточили по периметру, аби активісти не перешкоджали важкій техніці.

Представники Закону, замість зупинити свавілля, спокійно за ним спостерігали. Зрештою, активісти силою вигнали техніку та зламали щойно зведений паркан.

Аби привернути увагу чиновників та правоохоронних органів, люди перекрили рух головною дорогою Вишневого. Депутат міськради показує генеральний план міста та каже, що це місце призначене для парку, про житловий комплекс не може бути й мови.

Винищення дерев стало останньою краплею, люди стали рішуче – обіцяють перекривати дорогу аж до появи справжнього парку, а не чергових нетрів зі скла і бетону.

Більше цікавого дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Унікальні істоти з глибин: в Індійському океані мешкають равлики, здатні витримувати температуру 371°C
Хакерський удар: 24 лютого 2022 року рф хотіла позбавити зв’язку ЗСУ, але відключила користувачів в Європі
Читати більше