Футуристичні ґаджети, що невдовзі стануть справжніми бестселерами

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Каблучка, що в разі потреби, сама викличе вам поліцію і рятувальників. Светр, від якого можна зарядити телефон. За кілька років люди не уявлятимуть свого життя без цих розумних пристроїв.

На перший погляд непримітний клаптик тканини, у недалекому майбутньому стане панацеєю для усіх ґаджетоманів. Він замінить традиційні павербанки і перетворить ваше тіло на пересувну електростанцію. Тканину можна інтегрувати у штани чи светр. А електроенергію від такого одягу потенційно використовувати для заряджання пристроїв. Приміром смартфона під час ранкової пробіжки.

Як не стати жертвою нападу неврівноважених водіїв 

Натомість натільний трекер-жилет має замінити вашого дільничного лікаря. Його сенсори постійно стежать за роботою серця, вимірюючи частоту дихання, тиск, положення тіла та його температуру. У разі відхилень від норми, система повідомлятиме вас про ймовірність захворювання ще до появи відчутних симптомів.

Найбільша приватна колекція автомобілів 

Подібні функції виконує і спеціальна каблучка, спроектована фінами. Вночі вона стежить за вашим сном, а вдень – за фізичною активністю. Зібрані дані передаються на ваш смартфон, де система запропонує вам індивідуальний графік фізичних занять та харчування. А у разі критичних показників, каблучка викличе швидку.

Поки що усі ці ґаджети нагадують предмети із майбутнього, проте їхні розробники запевняють, що за кілька років люди не уявлятимуть свого життя без цих пристроїв.

Більше цікавого дивіться у ДжеДАІ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше