Ф'юрі - Кличку: "У тебе стільки ж харизми, як у моїх трусів"

Ф'юрі - Кличку: "У тебе стільки ж харизми, як у моїх трусів"
Поширити в соціальних мережах:

24 жовтня відбудеться бій Володимира Кличка з Тайсоном Ф'юрі. У Дюссельдорфі відбулася прес-конференція з боксерами. Кличко поводився з гідністю, а Ф'юрі намагався вивести Володимира з себе. 

"Я Тайсон Ф'юрі, сексуальний чемпіон із Великобританії. Приємно бути тут, в Дюссельдорфі. Володимир є великим чемпіоном . Він був чемпіоном протягом тривалого часу. Він був непереможним протягом 11 років. Він переміг усіх з Америки, Великобританії, і решти світу. Але я вірю, що він ніколи не бився з такими як я, і я не вірю, що він коли-небудь змагатиметься з кимось схожим на мене. Я унікальний боєць. В історії ніколи  не було такого як я. Такий боєць як я приходить тільки раз в 1000 років. Я думаю, що я дуже небезпечний суперник для будь-кого, і я повинен віддати шану старшому чемпіону за те, що він прийняв  такого претендента, як я".

Володимир знайшов, що відповісти на зухвалі слова суперника:

"Я повинен сказати вам, що в мене є труднощі з пошуком потрібних слів, щоб висловити своє співчуття з приводу того, що я такий старий і Тайсон Ф'юрі повинен битися зі старцем. Якщо бути чесним, то я не бачив жодного бою Тайсона Ф'юрі; пару епізодів, пару секунд. Одного разу я почув цей жарт. "Ви бачили цього хлопця? Він бив себе по обличчю! '' Це неможливо, " - сказав я. "Як ви можете битися і вдаряти себе по обличчю?" Хтось показав мені відео, і я подумав, що це було дійсно цікаво. Я сказав пізніше, цей хлопець дуже цікавий: він співає, він танцює, він крутий чувак. Він робить різні речі, які люди люблять або ненавидять. Деякі люди обожнюють його. Деякі люди не можуть його терпіти. "

"Те, що ви бачили від Тайсона Ф'юрі це ще не все, що він може показати нам.  Він  буде рости. Він буде більш цікавим, тому що я був трохи розчарованим. Я сказав: "Це він? Він не кидав стіл? Він не їв свій черевик?" Але це згодом прийде. Кулаки говорять голосніше, ніж будь-який рот".

Кличко запитав Ф'юрі, що відчуваєш, коли маєш битися з чемпіоном.

 "Якщо чесно,  це бій за титул чемпіона світу. Що є, те є. Це подія, так, для вболівальників. Але це особисте між мною і тобою. "

"Це бізнес", - додав Володимир.

"Це бізнес, але дуже особистий для мене, - відповів Ф'юрі. - Це особиста місія для мене: позбавити бокс від такої нудної людини, як ти. Особиста справа між мною і тобою, розумієш? Я зацікавлений в усіх титулах, усіх ременях, які ти отримав. Але я також зацікавлений у тому, щоб розбити твоє лице. Ось що мене цікавить. Ти, твій удар, твій стиль – все нудне. Вся Європа хоче бачити як тебе б'ють, і всій Європі і решті світу хочеться побачити як тебе переможуть.  У тебе стільки ж  харизми, як у моїх трусів. Ти говориш 37 різними мовами. Ну і що? Ти людина-робот. Ти не веселий і на тебе не цікаво дивитися. Історія не бреше. Історія говорить, що всі старі чемпіони замінюються новими. Я новий".

"Я ж казав вам, що він цікавий, "- підсумував Кличко.

За матеріалами: wbanews.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше