2+2 покаже найочікуваніший поєдинок року Тейлор vs Постол

2+2 покаже найочікуваніший поєдинок року Тейлор vs Постол
Поширити в соціальних мережах:

23 червня на телеканалі 2+2 відбудеться пряма трансляція принципового бою українця Віктора Постола проти непереможного нокаутера Джоша Тейлора, які битимуться за статус обов’язкового претендента на чемпіонський титул WBC.

Екс-чемпіон світу за версією WBC у першій напівсередній вазі Віктор Постол проведе бій проти володаря титулу WBC Silver, британця Джоша Тейлора. На кону зустрічі двох найсильніших боксерів цієї категорії – право битися за звання чемпіона. Для українця цей поєдинок стане гучним поверненням на професійний ринг після поразки у титульному бої проти Теренса Кроуфорда і травми руки.  

"Знаю, що Тейлор упевнений в своїх силах. Інакше він не погодився би битися зі мною. Він не просто сильний боксер, але і нокаутер. Дуже небезпечний хлопець. Не помилюся, якщо скажу, що ми обидва хочемо перемогти достроково. Важко передбачити переможця, тому сподіваюся, що вболівальники не пропустять наш поєдинок. Перемога над Тейлором – це величезний крок до того, щоб знову стати чемпіоном світу", – відмітив український боксер Віктор Постол.

Вечір боксу пройде у Глазго в Шотландії на стадіоні SSE Hydro, де нещодавно відбулась прес-конференція за участю бійців. 

Нагадаємо, українець Віктор Постол займає третє місце у рейтингу діючих боксерів першої напівсередньої ваги. У березні цього року він мав провести бій за титул тимчасового чемпіона WBC, проте відмовився від зустрічі через травму руки. Його суперник Джош Тейлор з 2015 року провів 12 успішних поєдинків, 11 з них переміг нокаутом.

Пряма трансляція видовищного вечора боксу з головним боєм Тейлор vs Постол розпочнеться 23 червня о 23:30 на телеканалі 2+2.


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше