Хоробрі серця

Військово-політичне ток-шоу "Хоробрі серця" присвячений людям, які виявили героїзм під час подій на сході України. З серії передач ви дізнаєтеся історії сміливих бійців зони АТО. І хоч вони і не назвуть себе героями самостійно, але такими безперечно є. 
Інформація про проєкт
Хоробрі серця

"Хоробрі серця" - військово-політичне ток-шоу. Глядачі побачать цикл історій про українців – військових та цивільних, які здійснили подвиги, захищаючи Україну від російської агресії, та своїми вчинками змінили хід історії.

Це невигадані історії, які глядачі почують із перших вуст, ексклюзивні деталі вирішальних битв та доленосних операцій, досі неопубліковані фото та відео, що збереглися в особистих архівах героїв. У проєкті розкажуть, чиї подвиги стоять за знаменитими кадрами битв та світлинами звільнених українських міст, які облетіли весь світ. Ці герої ламали плани ворога і своїми вчинками та сміливістю рятували країну у критичні моменти.

Гостями студії стануть також командири різних родів військ, які безпосередньо брали участь у подіях, бойові побратими, рідні та близькі героїв, відомі волонтери та військовослужбовці.

Ведучими «Хоробрих сердець» стануть Ахтем Сеітаблаєв та Валентина Хамайко. Ахтем - режисер, актор, телеведучий, який під час повномасштабного вторгнення і сам пішов на фронт і став на захист країни у лавах ТРО. Валентина - ведуча “Сніданку з 1+1”, бізнес-леді, інфлюенсерка та дружина екскомандира роти ударних БПЛА 68-ої окремої єгерської бригади Андрія Оністрата, із яким виховує двох синів та двох доньок.

Журналісти побували в різних частинах України. Все для того, щоб глядачі змогли дізнатися історії українських бійців. Унікальні історії героїв, невідомі деталі, подробиці їхнього побуту та їх боїв у зоні АТО. Який реальний стан справ на фронті й обороноздатність країни? Чи здатне вище керівництво країни визнати помилки, усвідомлювати правду самому й говорити її суспільству, особливо, коли ціна брехні, помилок, зради - тисячі людських життів? Чи готова зустріти й підтримати героїв, що повертаються з фронту? Чи готове "мирне" суспільство до повернення додому хлопців, душі яких обпалила війна. Таким є коло проблем, на які насамперед звертатимуть увагу герої "Хоробрих сердець"  і творчий колектив проєкту.

Рік: 2024
Країна: Україна
Жанр: військово-політичне ток-шоу 

Схожі проєкти

Україна. Історія катастроф

Україна. Історія катастроф

Документальне кіно, 1+1 video
ДАП. 48 годин з кіборгами

ДАП. 48 годин з кіборгами

Документальне кіно, 2+2
Дубінізми

Дубінізми

Новини, 2+2
Гроші

Гроші

Новини, 2+2
Зима, що нас змінила

Зима, що нас змінила

Документальне кіно, 1+1
Україна. Повернення своєї історії

Україна. Повернення своєї історії

Документальне кіно, 1+1
Де починається Україна

Де починається Україна

Документальне кіно, 1+1 video
Право на владу

Право на владу

Новини, 1+1
Твоя країна

Твоя країна

Пригоди, 1+1 video