Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

Загублений світ
Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал
Поширити в соціальних мережах:

14 серпня відбудеться перезапуск оновленого каналу 2+2, в рамках якого зміниться позиціонування, розшириться цільова аудиторія і запуститься ряд нових проектів. 

Під час презентації, яка відбулася вчора у столичній оранжереї ВДНГ, команда 2+2 розповіла про цілі, плани, представила оновлену концепцію, а також познайомила з новими ведучими.

Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

"Перед нами була поставлена задача стати бізнес-одиницею протягом трьох років. Ми визначили ряд пріоритетів, які допоможуть нам досягти цієї мети; серед них - посилення інформаційного мовлення, нарощування обсягів власного серіального виробництва і телевізійних розважальних програм, - зазначив генеральний продюсер 2+2 Максим Кривицький. - Для того, щоб розвиватися і бути більш успішними з комерційної точки зору, наш контент має бути популярним серед всіх глядачів. Тому телеканал 2+2 відходить від концепції суто чоловічого телебачення: чоловіча аудиторія як і раніше залишається в центрі нашої уваги, але продукти оновленого каналу виглядають таким чином, аби вони були цікаві і жінкам".

Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

Таким чином, 2+2 стає більш динамічним, сенсаційним та захоплюючим для глядача. В рамках ребрендингу внесені зміни у графічний дизайн ефіру. Новий логотип, колірні та графічні рішення проектів допоможуть телеканалу стати яскравим та зрозумілим. Новий телесезон почнеться для 2+2 під слоганом "Більше ніж ти думаєш", команда збирається зламати всі стереотипи і обіцяє здивувати аудиторію.

Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

Оновлений телеканал 2+2 розповість більше про навколишній світ, в якому панують змови, катастрофи та стихійні лиха. 2+2 знає все про те, як подолати труднощі, підготувати глядача до небезпечних викликів та розповісти, як вижити в цьому божевільному світі. Цьому присвячений цикл документальних програм "Загублений світ" (понеділок - п'ятниця, 17:15), який стане основою оновленого бренду. Ведучими нового проекту стали Максим Сухенко, Катерина Нестеренко, Валерій Сараула, Геннадій Попенко та Ольга Нємцева.

Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

Крім того, телеканал 2+2 виходить за рамки ефіру і запускає соціальну ініціативу - "Створення "Плану Z" з порятунку планети". Мета проекту - розробити та впровадити ефективні шляхи вирішення глобальних проблем людства і України, зокрема, спільно з глядачами, чиновниками, науковцями та громадськими організаціями. Кожен українець може публічно розповісти про найбільш актуальні проблеми свого регіону і запропонувати власний шлях їх вирішення, надіславши електронного листа на пошту plan_SOS@2plus2.ua.

Лінійку інформаційного мовлення, разом з успішними проектами "ДжеДАІ" і новинами "Спецкор", посилить новий провокаційний проект "Бандерлоги" виробництва управління журналістських проектів 1+1 медіа під керівництвом Максима Шиленка. В інформаційно-розважальній програмі "Бандерлоги" (понеділок - п'ятниця, 19:05) журналісти ставитимуть незручні питання політикам і чиновникам, рахуватимуть їх доходи, викриватимуть злочинців у владі.

Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

Також оновлений 2+2 нарощує обсяги власного серіального виробництва. До кінця 2017 в ефірі каналу заплановано 128 годин серіалів та скриптед-реаліті. Зокрема, 14 серпня відбудеться прем'єра серіалу "Ментівські війни. Одеса" про правоохоронців, для яких поняття честі і гідності понад усе. Виробництво здійснює команда "Київтелефільму". Слідом за ним стартує другий сезон - "Ментівські війни. Київ" виробництва "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лезіної.

Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

Крім того, вже у жовтні відбудеться прем'єра військово-патріотичної драми "Гвардія-2". На 2018 рік телеканалом заплановано виробництво близько 280 годин власного серіального контенту. Пріоритетним жанром для 2+2 є детективи, на даний момент в розробці знаходиться 3 серіали.

Команда 2+2 презентувала оновлений телеканал

Дивіться оновлений 2+2 з 14 серпня!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше